Projekt zahraničních dobrovolníků

19. února 2022

Projekt skončily dobrovolnice Angela, Fani, Nono (zůstává ještě měsíc v Lísce), do června zůstává Afroditi.

Přijíždějí dobrovolnice nové: Laia ze Španělska, Hulya z Turecka, Ketevan z Gruzie, Asli z Turecka, Ariana a Cristina z Itálie, Zulema ze Španělska, některé tu už jsou, jiné teprve přijedou

Velmi naléhavě hledáme pro nové dobrovolnice bydlení

Máte-li jakýkoli tip, dejte mi vědět (třeba víte, že se někdo z vašich známých, sousedů atd. stěhuje jinam nebo máte jakoukoli jinou možnost, kontakt, budeme rádi i za šíření), prosím zaměřme se na to. Hledat bydlení přes realitku vychází velmi draho a nabídka je velmi omezená.

Jste zváni a je vítáno být s dobrovolnicemi v neformálním kontaktu (třeba je přizvat na výlet, návštěvu, být s nimi v kontaktu, tak aby se mohly opravdu cítit součástí naší komunity, jedná se o neorganizovanou, neformální aktivitu)

V projektu má každá dobrovolnice mít tzv. mentora, člověk mimo školy, mimo komunitu, přibližně jejich věku, který je provede Tišnovem, vezme na výlet, pomůže s některými záležitostmi, bude jim kamarádem. Pro současné dobrovolnice mentory máme, ale budeme jich potřebovat více, kdyby vás napadl nějaký váš známý/á, soused/ka, příbuzný/á, kteří by se tímto způsobem chtěli častěji potkávat s dobrovolnicemi, dejte mi prosím vědět jejich kontakt nebo ať se mi ozvou.

Pro více informací kontaktujte Viki Štastnou / viktorie.stastna@skolazahrada.cz